Despre noi

Suntem specializați în producția de structuri din aluminiu, cu o experiență îndelungată în domeniu. În momentul de față, ne mândrim cu peste 600 de lucrări efectuate, toate la cel mai înalt nivel de calitate. Dispunem de o echipă de experți în domeniul producției structurilor din aluminiu, care sunt pregătiți să ofere consultanță și servicii de înaltă calitate clienților.

Datorită tehnologiei avansate și a personalului calificat, producem produse de înaltă calitate, care sunt atat funcționale, cât și estetice. Principala caracteristică a structurilor din aluminiu pe care le producem este vopsirea în câmp electrostatic și utilizarea de accesorii premium, care asigură o durabilitate îndelungată și o protecție excelentă împotriva coroziunii.

Pe lângă vopsirea în câmp electrostatic, structurile se pot personaliza pentru a se potrivi cu necesitățile și preferințele fiecărui client. Oferim o gamă largă de modele, culori și dimensiuni, pentru a se potrivi cu orice stil arhitectonic și orice cerință de securitate. Produsele pe care le producem sunt ideale pentru proprietăți rezidențiale și comerciale, cum ar fi case, hoteluri, grădini, școli sau parcuri.

Cuprolli Manufacturing srl

CUI/CIF: RO 35671874

Nr. Registrul Comerțului: J35/468/2016

Adresă:

Strada Căprioarei nr.11, 307200 Ghiroda, jud. Timiș, România
Garduri aluminiu - Cuprolli logo
Calitate
paletar culoriRAL
accesorii premium
rezista in timp
vopsire electrostatica
montaje in Romania si Ungaria
1000 ㎡productie
configurator online
600 lucrari efectuate
Garduri aluminiu - Gard model orizontal RAL 7016 Garduri aluminiu - Gard model orizontal RAL 7016