Carport aluminiu

Carport aluminiu

Siguranță și confort sub acoperiș

Carportul - adăpostul ideal pentru mașina dumneavoastră

Carportul din aluminiu este un adapost elegant pentru mașina dumneavoastră cu o funcționalitate simplă și clară: protejează automobilul de intemperii.

El poate fi instalat deasupra oricărui loc de parcare, indiferent de locație, evitând transformarea într-un spațiu de depozitare, în contrast cu garajele clasice.

5790 euro + TVA

Carport aluminiu

Detalii și avantaje

Acoperiș

 • Realizat din panouri sandwich de 40mm grosime, din tablă cu 5 cute și spumă poliuretanică, fixate pe un sistem de grinzi din țeavă rectangulară masivă din aluminiu.
 • Prezintă o rezistență mecanică sporită, făcând față condițiilor meteorologice dificile (furtunilor cu vânt puternic, ploii, grindinei; greutății zăpezii) și seismelor (vibrații, obiecte care cad).
 • Preluarea și scurgerea apelor pluviale este asigurată de înclinația de ~ 4 grade a acoperișului la care se adaugă sistemul de jgheaburi și burlane dimensionat pentru a face față celor mai severe condiții meteo.
 • Datorită spumei poliuretanice din panourile sandwich, carportul izolează termic și reduce zgomotele nedorite. Astfel, pe timpul verii, carportul nu răspândește căldura primită de la soare și minimizează sunetele produse de picăturile de ploaie sau grindină la impact.
 • Acoperișul este înconjurat de panouri laterale de protecție din lamele rectangulare de aluminiu, oferind o acoperire discretă și asigurând în același timp o protecție sporită împotriva precipitațiilor.

Vezi mai mult ...

Structură

 • Carportul a fost proiectat de ingineri certificați, care au luat în considerare valorile anuale ale încărcărilor de zăpadă pe acoperiș, vitezele vântului și valorile seismice înregistrate, precum și posibilele combinații ale acestor factori. Astfel, designul carportului asigură rezistență, siguranță și fiabilitate în calea acestor provocari.
 • Structură solidă realizată din țevi rectangulare masive de aluminiu, vopsite în câmp electrostatic, fixate cu eclise și șuruburi de 8mm.
 • Elemente de fixare în beton din oțel, solide, vopsite în câmp electrostatic, ancorate cu bolțuri de expansiune de 16 mm
Carport aluminiu - dimensiuni

Dimensiuni

 • 2846 mm înălțime totala din care 2390 mm înălțime utila
 • 3110 mm lățime totală, din care 2700 mm lățime utilă dintre stâlpii de susținere
 • 5970 mm lungime, cu o travee de 5000 mm

Amplasament

Carportul poate fi instalat deasupra oricărui loc de parcare, indiferent dacă se afla lângă casă, în curte, în parcări industriale sau comerciale, atâta timp cât spațiul permite.

 • Ocupă o suprafață de 18 mp, având o lățime utilă dintre stâlpii de susținere de 2,7 m, o travee de 5 m și o înălțime utilă de 2,4 m
 • Carportul oferă un spațiu generos și flexibilitate în adaptarea la diversele dimensiuni ale vehiculelor, asigurând protecția adecvată și confort în timpul utilizarii
Carport aluminiu

Galerie foto

Carport aluminiu
Carport aluminiu
Carport aluminiu
Carport aluminiu
Carport aluminiu
Carport aluminiu

Aveți nevoie de mai multă informație despre carport?

Vă rugăm să vizitați pagina noastră dedicată pentru a găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Întrebări frecvente

Mentenanță

Avantajele aluminiului față de alte materiale

Aluminiul, și mai exact, aliajul de aluminiu extrudat din seria 6060 prezintă următoarele caractaristici:

 • Aliaj pentru profile extrudate cu diferite aplicații, în special structuri pentru construcții și arhitectură
 • Aliaj supus unui tratament termic astfel încât oferă rezistență mecanică foarte bună
 • Acest aliaj se folosește chiar și la aplicații marine, având o rezistență la coroziune superioară altor aliaje

Toate profilele sunt vopsite în câmp electrostatic.

 • Acest tip de vopsire presupune aplicarea unei pulberi care pătrunde în suprafața aluminiului, asigurând aderența excelentă și riscul de exfoliere fiind eliminat
 • Această vopsea este deosebit de rezistenta la zgarieturi, după etapa de aderare a pulberii, profilele sunt supuse unui tratament termic, astfel rezultând o acoperire rugoasă, foarte durabilă
 • Rezistența în timp a vopselei este de asemenea excelentă, gradul de degradarea a nuanței fiind aproape zero

In eventualitatea unui incident care ar rezulta în deformarea anumitor profile, există posibilitatea intervenției pentru înlocuirea acestora. Totodată, dacă vreodata va fi necesar, este posibilă demontarea sau mutarea carportului. Toate aceste lucruri sunt posibile atât datorită faptului că produsul nostru este rezultatul unui proces de fabricație standardizat, folosind profile standard, fixate mecanic, fără suduri; cât și datorită vopsirii standardizate conform paletarului RAL și a rezistenței vopselei în timp.

Preț și vânzare

5790 euro + TVA

Procedura de achiziție

 1. 25% avans din valoarea proiectului înainte de măsurători
 2. 25% avans din valoarea proiectului imediat dupa măsurători
 3. 50% după finalizarea proiectului

Din momentul achitării avansului de 25% la semnarea contractului, o echipă specializată se va deplasa la fața locului în decurs de o săptămână.

Finalizarea proiectului se face în maxim 30 de zile lucrătoare dacă structura de beton de la fața locului corespunde din toate punctele de vedere.

Carport aluminiu

Doriți să fiți contactat pentru mai multe detalii in vederea unei comenzi?

Completați formularul de mai jos cu datele d-voastră de contact și un reprezentant Cuprolli vă va contacta pentru a stabili împreuna toate detaliile necesare.